Lolita Lempicka L de Lolita Lempickaeau de parfum pentru femei esantion

Lolita Lempicka L de Lolita Lempicka eau de parfum pentru femei 5 ml esantion
Lolita Lempicka L de Lolita Lempicka eau de parfum pentru femei 5 ml esantion
5 ml

Cod: LOL0233 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Lolita Lempicka L de Lolita Lempicka
Compoziție

Lolita Lempicka L de Lolita Lempicka este un parfum seducator feminin, care aminteste de atingerea valurilor. Parfumul farmeca fiecare femeie prin tonurile sale orientale, care evoca un sentiment de unicitate si senzualitate. Mirosul L de Lolita Lempicka a fost lansat in anul 2006.Forma deosebita a sticlei se aseamana unei bijuterii gasite in adancurile marii, care adauga parfumului originalitate si spirit ludic.

Mirosul de scortisoara si de flori de portocal redau o atmosfera feerica de Craciun, fiind plin de entuziasm, bucurie si anticipare. Toate acestea ilustrează o nuanta placuta, cu o nota subtila de vanilie. Parfumul Lolita Lempicka L este potrivit pentru toate varstele.Este caracterizat printr-o combinatie unica picanta, cu  o aroma de lemn, nuante de vanilie si nuante orientale, care ofera o aroma proaspata asemeni marii.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tonka, vanilie, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn, mosc
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Lolita Lempicka

Parfum Lolita Lempicka | Lolita Lempicka - Josiane Maryse Pividal  alege sa utilizeze pseudonimul Lolita Lempicka pentru brandul sau, care este de fapt o combinatie intre titlul cartii Lolita, de Vladimir Nabokovand si numele pictoritei poloneze  Tamara de Lempicka. Primul butic se deschide in 1984, fiind repede urmat de o expansiune a multor locatii straine. Curand creatoarea lanseaza pe piata parfumul Lolita Lempicka ce captureaza si fascineaza pana in prezent. Care este atractia acestui parfum, la prima vedere? Designul irezistibil ce iese in evidenta, conferind exclusivitate.

Rating Lolita Lempicka L de Lolita Lempicka