Lolita Lempicka Forbidden Flowereau de parfum pentru femei

15×
Lolita Lempicka Forbidden Flower eau de parfum pentru femei 100 ml
Lolita Lempicka Forbidden Flower eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: LOL0007 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Lolita Lempicka Forbidden Flower
Compoziție

 Apa de parfum Lolita Lempicka Forbidden Flower prezinta o combinatie neobisnuita de miresme florale, creat sa iti incante simturile si sa iti ofere energie si senzualitate .
 Notele de baza ale acestui parfum contin arome de migdale, cires si mosc, urmate de note medii precum flori de bujor si anason. Acest parfum ilustreaza o combinatie magica de flori de mimoza si frunze de capsun.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
capsuna, mimoza
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
bujor, violeta, anason
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, cires, migdale
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand Lolita Lempicka

Parfum Lolita Lempicka | Lolita Lempicka - Josiane Maryse Pividal  alege sa utilizeze pseudonimul Lolita Lempicka pentru brandul sau, care este de fapt o combinatie intre titlul cartii Lolita, de Vladimir Nabokovand si numele pictoritei poloneze  Tamara de Lempicka. Primul butic se deschide in 1984, fiind repede urmat de o expansiune a multor locatii straine. Curand creatoarea lanseaza pe piata parfumul Lolita Lempicka ce captureaza si fascineaza pana in prezent. Care este atractia acestui parfum, la prima vedere? Designul irezistibil ce iese in evidenta, conferind exclusivitate.

Rating Lolita Lempicka Forbidden Flower15