Loewe Solo set cadou I. pentru bărbați

Loewe Solo set cadou I. pentru bărbați
Loewe Solo set cadou I. pentru bărbați
Livrare gratuită
413RON

413,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: LOW00874 | 5 de buc. în stoc

Eau de Toilette 125 ml + Eau de Toilette 30 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Loewe Solo
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Loewe Solo va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Setul conține:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • Eau de Toilette 30 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Loewe

Faceți cunoștință cu brandul spaniol LOEWE.

Parfumurile LOEWE sunt literalmente opere de artă născute din natură. Fabricate în Spania, parfumurile LOEWE sunt naturale, organice și conțin uleiuri naturale de calitate, înalt concentrate.

Povestea brandului LOEWE a început în Spania anului 1846. În 2013, Jonathan Anderson, un designer de vârf al generației sale, a fost numit Director de Creație la LOEWE. Astfel a început un nou capitol al brandului, care pune pe prim plan meșteșugul, vibrantul stil de viață spaniol și o abordare a modei intelectuală, dar totuși jucăușă.

Primul parfum LOEWE creat de Jonathan poartă numele LOEWE 001. A fost creat în colaborare cu Núria Cruelles, parfumiera șefă a casei LOEWE. Compoziția sa, în același timp inovatoare și delicată, are aceleași prospețime, varietate și vitalitate ca și brandul LOEWE sub conducerea lui Jonathan.

Explorați vasta ofertă a parfumurilor LOEWE și încercați unele dintre parfumurile cele mai populare, cum ar fi LOEWE Solo pentru bărbați, cu tonuri citrice răcoritoare, apa de toaletă LOEWE Solo Cedro Eau, cu tonuri lemnoase și picante, sau apa de parfum LOEWE 7 Anonimo, cu note îmbătătoare, de tămâie și de piele. Doamnele pot încerca parfumul LOEWE Aura sau LOEWE 001, cu tentația tonurilor lemnoase.

Rating Loewe Solo