Lierac Sébologie produs concentrat pentru ingrijire impotriva imperfectiunilor pielii

7×
Lierac Sébologie produs concentrat pentru ingrijire impotriva imperfectiunilor pielii
Lierac Sébologie produs concentrat pentru ingrijire impotriva imperfectiunilor pielii
15 ml
76RON

506,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LIE1641 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 03.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 03.08.2021

Descriere Lierac Sébologie
Caracteristici

Tratamentul ideal care ajută la reducerea imperfecțiunilor este Lierac Sébologie Concentrate! Produsul activ este compus din 2 texturi diferite: formula lichidă, bifazică și textura tip pudră, care maximizează eficacitatea sinergică. Porii sunt curățați și purificați iar imperfecțiunile sunt estompate. Tenul problematic are nevoie de soluții eficiente care tratează local.

Caracteristici:

 • reduce imperfecțiunile
 • curăță și purifică porii
 • uniformizează tenul
 • netezește textura pielii
 • aplicare locală
 • efect calmant, anti - inflamator

Ingrediente:

 • oxid de zinc – stimulează vindecarea cutanată, efect calmant
 • gluconat de zinc – efect anti – inflamator, ajută la combaterea acneei

Aplicare:
Aplicați noaptea pe ten. Înmuiați o dischetă demachiantă în sticlă până atinge pulberea, îndepărtați rapid din soluție, apoi aplicați direct pe imperfecțiuni. Evitați contactul cu ochii. Nu agitați, nu amestecați.

Rezultatele testului:
După 1 lună:

 • 86% Ajută la purificarea și strângerea porilor
 • 60% Imperfecțiunile sunt mai puțin vizibile
 • 95% Femei convinse

Atenționare:
Evitați contactul cu ochii. Aceste tratamente conțin hidroxi acizi, de aceea se recomandă aplicarea de protecție solară atunci când se utilizează aceste produse. A nu se utiliza în caz de iritații ale pielii. Se poate simți o ușoară furnicătură sau mâncărime, în acest caz aplicați produsul mai rar.

Compoziție completă

ALCOHOL, AQUA/WATER/EAU, CL 77947/ZINC OXIDE, ZINC CARBONATE, TALC, GLYCERIN, PROPANEDIOL, CL 77891/TITA­NIUM DIOXIDE, ZINC GLUCONATE, CAMPHOR, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, CL 77491/IRON OXIDES, SALICYLIC ACID, MENTHOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Tipul de ten
ten cu probleme
Efect
împotriva acneei

Despre brand Lierac

Lierac - şarm franţuzesc de la unul dintre pionierii în îngrijirea feţei şi a corpului. Lierac Paris este un brand francez de cosmetice, recunoscut ca lider de piaţă în domeniul produselor antiîmbătrânire. Laboratorul Lierac, fondat în 1975, a câştigat rapid o reputaţie excelentă pentru nivelul său ridicat de expertiză în problemele legate de îmbătrânire şi de defectele pielii, pentru farmecul francez unic şi pentru eficienţa produselor sale.
Lierac este primul brand de dermocosmetice dedicat corectării semnelor de îmbătrânire şi a defectelor estetice ale feţei şi ale corpului. Brandul combină cele mai bune ingrediente active din plante, la standarde ştiinţifice ridicate, creând astfel produse care să-i reflecte valorile. Acestea sunt inovaţia, performanţa, siguranţa, feminitatea şi înţelegerea.
Brandul Lierac vine în mod constant cu produse absolut noi şi unice. În 1975, de exemplu, a introdus primul medicament împotriva vergeturilor, în 2009 Lierac a lansat primul produs pentru remodelarea corpului cu capacitatea de a reprograma celulele stem, iar în 2011 au îmbogăţit piaţa cosmeticelor cu primul produs holistic antiîmbătrânire pentru epidermă.
Acestea sunt doar câteva exemple de soluţii inovatoare ale brandului Lierac, a cărui gamă de produse include, printre altele, creme şi spray-uri pentru fermitatea pielii, loţiuni hidratante şi alte produse pentru îngrijirea corpului, produse anticelulită şi antivergeturi sau geluri de duş unice. În plus, în afară de eficienţa uimitoare, fiecare produs este plăcut de aplicat.
Cosmeticele Lierac reprezintă idealul seducţiei franceze şi vă susţin în fiecare zi eforturile de a fi şi de a rămâne frumoasă.  

Rating Lierac Sébologie7