Lierac Premium set cadou VI. (pentru femei)

Lierac Premium set cadou VI. (pentru femei)
Lierac Premium set cadou VI. (pentru femei)

Cod: LIE02373 | Acest produs este momentan indisponibil

crema cu efect matifiant anti-imbatranire 50 ml + tratament intensiv anti-imbatranire 30 ml

Descriere Lierac Premium
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Lierac Premium vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • crema cu efect matifiant anti-imbatranire 50 ml
  • tratament intensiv anti-imbatranire 30 ml

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • pentru îngrijirea tenului matur
  • pentru diminuarea ridurilor
  • produse pentru nutriție și hidratare în profunzime
  • pentru iluminarea și revitalizarea tenului
  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten normal, ten mixt, riduri și ten matur
Efect
Hidratare, anti-age, lifting, regenerare, efect de matifiere, restaurează densitatea pielii
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Lierac

Lierac - şarm franţuzesc de la unul dintre pionierii în îngrijirea feţei şi a corpului. Lierac Paris este un brand francez de cosmetice, recunoscut ca lider de piaţă în domeniul produselor antiîmbătrânire. Laboratorul Lierac, fondat în 1975, a câştigat rapid o reputaţie excelentă pentru nivelul său ridicat de expertiză în problemele legate de îmbătrânire şi de defectele pielii, pentru farmecul francez unic şi pentru eficienţa produselor sale.
Lierac este primul brand de dermocosmetice dedicat corectării semnelor de îmbătrânire şi a defectelor estetice ale feţei şi ale corpului. Brandul combină cele mai bune ingrediente active din plante, la standarde ştiinţifice ridicate, creând astfel produse care să-i reflecte valorile. Acestea sunt inovaţia, performanţa, siguranţa, feminitatea şi înţelegerea.
Brandul Lierac vine în mod constant cu produse absolut noi şi unice. În 1975, de exemplu, a introdus primul medicament împotriva vergeturilor, în 2009 Lierac a lansat primul produs pentru remodelarea corpului cu capacitatea de a reprograma celulele stem, iar în 2011 au îmbogăţit piaţa cosmeticelor cu primul produs holistic antiîmbătrânire pentru epidermă.
Acestea sunt doar câteva exemple de soluţii inovatoare ale brandului Lierac, a cărui gamă de produse include, printre altele, creme şi spray-uri pentru fermitatea pielii, loţiuni hidratante şi alte produse pentru îngrijirea corpului, produse anticelulită şi antivergeturi sau geluri de duş unice. În plus, în afară de eficienţa uimitoare, fiecare produs este plăcut de aplicat.
Cosmeticele Lierac reprezintă idealul seducţiei franceze şi vă susţin în fiecare zi eforturile de a fi şi de a rămâne frumoasă.  

Rating Lierac Premium