Lierac Hydragenist

set cosmetice II.

Lierac Hydragenist set cosmetice II.

Cod: LIE01788 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Setul contine: Moisturizing Cream Oxygenating Replumping Dry to Very Dry Skin 50 ml + Moisturizing Rescue Mask Oxygenating Replumping 10 ml + Foaming Cream - Double Cleanser 30 ml + Supra Radiance Double Peeling Radiance Mask 10 ml

Descriere cosmetice Lierac Hydragenist

Setul cosmetic Lierac Hydragenist este destinat tenului foarte uscat. Setul conține produse pentru hidratarea profundă a tenului și pentru curățarea sa temeinică.

Cremă hidratantă oxigenată anti-îmbătrânire Lierac Hydragenist

  • netezește liniile și ridurile fine
  • oxigenează și înviorează tenul
  • calmează și hidratează intens tenul

Mască hidratantă SOS Lierac Hydragenist

  • oferă tenului hidratare și nutriție, în profunzime
  • reface elasticitatea tenului

Cremă de curățare spumantă, pentru ten mixt, Lierac Démaquillant

  • curăță și demachiază eficient tenul
  • catifelează tenul

Mască exfoliantă pentru ten luminos Lierac Supra Radiance

  • are efecte exfoliante delicate
  • echilibrează nuanța tenului
  • conferă tenului un aspect luminos și fresh

Caracteristici

Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea
Consistență
crema
După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate, hidratare, riduri si linii
Efect
anti-age, Hidratare, iluminare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Tipul de ten
ten uscată
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Lierac

Lierac - şarm franţuzesc de la unul dintre pionierii în îngrijirea feţei şi a corpului. Lierac Paris este un brand francez de cosmetice, recunoscut ca lider de piaţă în domeniul produselor antiîmbătrânire. Laboratorul Lierac, fondat în 1975, a câştigat rapid o reputaţie excelentă pentru nivelul său ridicat de expertiză în problemele legate de îmbătrânire şi de defectele pielii, pentru farmecul francez unic şi pentru eficienţa produselor sale.
Lierac este primul brand de dermocosmetice dedicat corectării semnelor de îmbătrânire şi a defectelor estetice ale feţei şi ale corpului. Brandul combină cele mai bune ingrediente active din plante, la standarde ştiinţifice ridicate, creând astfel produse care să-i reflecte valorile. Acestea sunt inovaţia, performanţa, siguranţa, feminitatea şi înţelegerea.
Brandul Lierac vine în mod constant cu produse absolut noi şi unice. În 1975, de exemplu, a introdus primul medicament împotriva vergeturilor, în 2009 Lierac a lansat primul produs pentru remodelarea corpului cu capacitatea de a reprograma celulele stem, iar în 2011 au îmbogăţit piaţa cosmeticelor cu primul produs holistic antiîmbătrânire pentru epidermă.
Acestea sunt doar câteva exemple de soluţii inovatoare ale brandului Lierac, a cărui gamă de produse include, printre altele, creme şi spray-uri pentru fermitatea pielii, loţiuni hidratante şi alte produse pentru îngrijirea corpului, produse anticelulită şi antivergeturi sau geluri de duş unice. În plus, în afară de eficienţa uimitoare, fiecare produs este plăcut de aplicat.
Cosmeticele Lierac reprezintă idealul seducţiei franceze şi vă susţin în fiecare zi eforturile de a fi şi de a rămâne frumoasă.