Le Mini MacaronRose masca hidratanta pentru unghii

Le Mini Macaron Rose masca hidratanta pentru unghii
Le Mini Macaron Rose masca hidratanta pentru unghii

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: LMM02004

Preparatul Le Mini Macaron Rose asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

Caracteristici:

  • reduce uscarea și fragilizarea unghiilor
  • hrănește unghiile și cuticulele
  • regenerează eficient unghiile

Caracteristici

Efect
Hidratare
Efect
hidratant

Și dvs.vă place manichiura cu gel, care oferă unghiilor nu doar o culoare frumoasă, ci și fermitate și un luciu de briliant, timp de câteva săptămâni? Din acest moment, nu mai este necesar să mergeți la salon. Datorită brandului Le Mini Macaron, vă puteți realiza această manichiură singură, în confortul de acasă, doar 15 minute! Vă prezentăm o revoluție absolută în domeniul manichiurii.

Facilă și amuzantă - astfel trebuie să fie manichiura. Deoarece unghiile ar trebui să fie ultimul dvs. motiv de griji. Setul de bază pentru manichiură cu gel Le Mini Macaron poate fi completat de lacuri gel colorate sau de pigmenți colorați, iar dvs. veți aștepta de fiecare dată, cu nerăbdare, momentul unei noi manichiuri.

O manichiură perfectă necesită, de asemenea, mâini frumoase și îngrijite. Simplificați-vă rutina de răsfăț a mâinilor și a unghiilor dvs. cu măștile Le Mini Macaron, inspirate de faimoasele fursecuri omonime, cu bezea și cremă. Cu aromă de vanilie și de migdale, de mandarine sau, poate, de trandafiri - care din aceste măști va deveni preferata dumneavoastră?