Laura Biagiotti Laura

set cadou III.

Laura Biagiotti Laura set cadou III.
Laura Biagiotti Laura set cadou III.
set cadou III.

Cod: LAB0038 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

eau de toilette 25 ml + crema de corp 50 ml

Un cadou pentru tine
Obțineți gratuit un gel de duș pentru femei la 75 de ml Roma, la cumpărarea oricărui parfum din brandul Laura Biagiotti.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Laura Biagiotti Laura
set cadou III.

Descriere parfum Laura Biagiotti Laura

Setul, cu apă de toaletă și loțiune de corp Laura Biagiotti Laura, este cadoul ideal pentru o femeie romantică, iubitoare de parfumuri florale.

Apă de toaletă Laura Biagiotti Laura

  • un parfum floral proaspăt și curat
  • pentru femeia cu suflet romantic
  • potrivită atât la o întâlnire de afaceri, cât și la o ieșire cu prietenii

Cremă de corp Laura Biagiotti Laura

  • îngrijește pielea de pe întregul corp
  • potențează parfumul apei de toaletă

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Laura Biagiotti

Parfumurile Laura Biagiotti | Laura Biagiotti – parfumuri de la regina caşmirului. Creatoarea italiană de modă Laura Biagiotti este cunoscută pentru introducerea caşmirului printre materialele utilizate în industria modei şi, în acelaşi timp, pentru modelele ei din caşmir, caracterizate printr-o croială atât flatantă, cât şi confortabilă. Brand-ul purtând numele ei se numără printre cele mai de succes din Italia şi produce nu numai haine, dar şi pantofi, poşete, accesorii şi parfumuri îndrăgite în întreaga lume.
Laura Biagiotti s-a născut în 1943 la Roma, a studiat literatura şi se pregătea să devină arheolog. Către modă a îndrumat-o, printre altele, mama sa, care crea uniforme pentru liniile aeriene Alitalia şi în al cărei atelier Laura şi-a început cariera, ca ucenic. În anul 1965, a fondat o companie de îmbrăcăminte împreună cu Gianni Cigna, care, mai târziu, a devenit soţul ei. În 1972 a prezentat prima sa colecţie de modă feminină.
Lavinia, fiica Laurei Biagiotti, continuă pe urmele mamei sale, aşa că „Regina Caşmirului“, cum a fost denumită de New York Times pentru dragostea ei faţă de acest material preţios, are asigurată succesiunea. Brand-ul Laura Biagiotti este indisolubil caracterizat nu numai de caşmir, ci, de asemenea, de un stil pasional, cu totul deosebit, caracterizat de combinaţia perfectă între confort şi eleganţă.
Din anul 1982, sub numele brandului Laura Biagiotti, sunt disponibile şi parfumuri pentru femei şi bărbaţi, care au devenit curând îndrăgite în întreaga lume. Printre cele mai populare se numără parfumul feminin oriental-picant Laura Biagiotti Roma sau parfumul masculin Laura Biagiotti Due Uomo, inspirat de dragostea modernă între două personalităţi independente.
Parfumurile Laura Biagiotti sunt produse în colaborare cu parfumieri de prestigiu, cum ar fi Carlos Vinals, Sophia Grojsman, Ursula Wandel, Michel Almairac sau Lucas Sieuzac.

Rating Laura Biagiotti Laura

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!