Laura Biagiotti Laura set cadou III. pentru femei

Laura Biagiotti Laura set cadou III. pentru femei
Laura Biagiotti Laura set cadou III. pentru femei

Cod: LAB01916 | Acest produs este momentan indisponibil

Laura Eau de Toilette 25 ml + lapte de corp 50 ml

Descriere Laura Biagiotti Laura
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin Laura Biagiotti Laura aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Laura Eau de Toilette 25 ml
  • lapte de corp 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Laura Biagiotti

Parfumurile Laura Biagiotti sunt cunoscute și îndrăgite peste tot în lume, la fel ca și moda acestei creatoare de excepție. Lumea modei a cunoscut-o pe Laura Biagiotti datorită mamei sale, pe care o ajuta la croitorie. S-a distins prin includerea cașmirului, pe atunci nu prea popular, între materialele utilizate în industria modei. Prima sa colecție pentru femei a fost prezentată în anul 1972, aducându-i Laurei renumele de „regina cașmirului“.

A pătruns în lumea parfumurilor exact cu 10 ani mai târziu, cu parfumul de debut Fiori Bianchi. În anul 1988 a fost lansată o nouă creație Laura Biagiotti – Roma - chiar și astăzi, unul dintre cele mai vândute parfumuri, în versiune feminină sau masculină. Parfumurile Laura Biagiotti sunt ușoare și proaspete, potrivite pentru vara italiană, dar există și creații mai intense, mai senzuale și elegante.

Rating Laura Biagiotti Laura