Lanvin Marry Me! Love Balloons

eau de parfum pentru femei 50 ml

Lanvin Marry Me! Love Balloons eau de parfum pentru femei 50 ml
Lanvin Marry Me! Love Balloons eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: LAV0776 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Lanvin Marry Me! Love Balloons
50 ml

Descriere parfum Lanvin Marry Me! Love Balloons

Lanvin Marry Me! Love Balloons Eau de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum floral lemnos
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
coacaz, extras din portocala amara
Note inima
iasomie, trandafir
Note baza
cedru, mosc
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Lanvin

Lanvin este o reprezentantă a vechilor case de modă pariziene. Brand-ul Lanvin a fost fondat la cumpăna dintre sec al XIX-lea și al XX-lea, de către Jeanne Marie Lanvin. Această femeie întreprinzătoare a început prin a croi toalete pentru fiica sa Marguerite Lanvin, cu scopul de a atrage membrii înaltei societăți pariziene, pe care îi frecventa cu ardoare. Cu asemenea idei, nu este de mirare că Lanvin a devenit foarte curând un brand de renume. A atins culmea popularității între anii 1920 și 1925. În acea perioadă, Lanvin producea cu precădere îmbrăcăminte și accesorii de modă, care sunt considerate și astăzi produse de mare lux.
Cea mai faimoasă colecție Lanvin este fără doar și poate Lanvin Arpège, considerată a fi „parfumul Franței“ de mai bine de 100 de ani, cu o bază de santal și vanilie, un parfum de top pentru publicul larg. Acest produs a fost încercat pentru prima dată de Marguerite Lanvin, care i-a dat numele.

Rating Lanvin Marry Me! Love Balloons

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!