Lanvin Éclat d'Arpège I. set cadou I. pentru femei

Lanvin Éclat d'Arpège set cadou I. pentru femei
Lanvin Éclat d'Arpège set cadou I. pentru femei
Livrare gratuită
282RON

282,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: LAV02481 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + lapte de corp 100 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Lanvin Éclat d'Arpège I.
Compoziție

De acum înainte, nu va mai fi nevoie să vă despărțiți de parfumul dvs. Setul cu parfum feminin Lanvin Éclat d'Arpège conține versiunea în mărime completă și mini. Miniatura încape ușor chiar și în cea mai mică poșetă, fiind oricând gata să vă învăluie în aroma sa inconfundabilă.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • lapte de corp 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lanvin

Compozițiile parfumurilor Lanvin sunt fascinante și gândite până în cel mai mic detaliu. Vă oferă întotdeauna bună dispoziție, împreună cu o doză generoasă de eleganță pariziană și șarm franțuzesc.

Printre cele mai vechi case de modă pariziene, Lanvin a fost fondată în anul 1889, dar nu se limitează la haine și la accesorii de modă. Parfumurile Lanvin au cucerit inimile multor femei, de pe toate continentele. Parfumurile Lanvin au în comun prospețimea, eleganța și stilul atemporal. Legendarul Lanvin Arpège, creat de fondatoarea casei de modă, Jeanne Lanvin, pentru ziua de naștere a fiicei sale, vă va răsfăța cu tonuri inconfundabile, de vanilie și lemn de santal.

Parfumul Lanvin Éclat d’Arpège combină dulceața catifelată a notelor de liliac, de piersici și de bujori. La rândul său, apa de parfum Modern Princess sărbătorește, cu compoziția sa efervescentă de flori și fructe, femeile moderne care își creează propriul destin. Pentru un parfum la fel de radiant ca dragostea însăși, încercați parfumul Lanvin Marry Me! Îmbătătoarea sa inimă pur florală este susținută de baza armonioasă de mosc, în combinație cu lemnul de cedru.

Rating Lanvin Éclat d'Arpège I.