Lancôme Visionnaire

set cosmetice XV.

Lancôme Visionnaire set cosmetice XV.
Lancôme Visionnaire set cosmetice XV.
Lancôme Visionnaire set cosmetice XV.
set cosmetice XV.

Cod: LAM6463 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Lancôme Visionnaire Advanced Génifique concentrate 7 ml + Yeux Multi-Lift Eye Balm 3 ml + Advanced Multi-Correcting Cream 50 ml + Beauty Sleep Perfector 15 ml

Lancôme Visionnaire
set cosmetice XV.

Caracteristici

Consistență
crema
După tipul de problemă al pielii
hidratare, regenerarea si revigorarea densitatii pielii, riduri si linii
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
riduri

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

free delivery