LancômeLancome Skin Cleansing Eye demachiant pentru ochi pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila

6×
Lancôme Lancome Skin Cleansing Eye demachiant pentru ochi pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila
Lancôme Lancome Skin Cleansing Eye demachiant pentru ochi pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila
(Bi-Facil Double Action Eye Make-up Remover) 125 ml

Cod: LAM0289 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Vă vom livra gratuit fiecare comandă de produse din brandurile selectate. La achiziția cosmeticelor din aceste branduri de peste 250 RON vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături 3 produse mini.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Lancome Skin Cleansing Eye6