LancômeIdôle set cadou II. pentru femei

Lancôme Idôle set cadou II. pentru femei
Lancôme Idôle set cadou II. pentru femei

Cod: LAM10503 | Acest produs este momentan indisponibil

Idôle Eau de Parfum 75 ml + cutie

Descriere Lancôme Idôle
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Lancôme Idôle . Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Setul conține:

  • Idôle Eau de Parfum 75 ml
  • cutie

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, chypre
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Idôle