Lancôme Hypnôse Volume-à-Porterset cadou IV. pentru femei

Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter set cadou IV. pentru femei
Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter set cadou IV. pentru femei

Cod: LAM09940 | Acest produs este momentan indisponibil

Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter mascaral de lunga durata pentru volum și gene curbate 6,5 ml + Le Crayon Khôl eyeliner khol 0,7 g + Bi-Facil demachiant pentru ochi pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila 30 ml

Un cadou pentru tine
Profitați de 20% reducere de Summer Black Friday la brandurile selectate! Folosiți codul notino în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter