Lancôme Hypnôse

set cosmetice XI.

Lancôme Hypnôse set cosmetice XI.
Lancôme Hypnôse set cosmetice XI.
Lancôme Hypnôse set cosmetice XI.
set cosmetice XI.

Cod: LAM07142 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Hypnôse Volume Mascara 01 Noir Hypnotic 6,2 ml + Bi-Facil Cleanser for Sensitive Eyes 30 ml + Mini Crayon Khôl 01 Noir 0,7 g

Lancôme Hypnôse
set cosmetice XI.

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.