Skip to main content

LancômeDéfinicils set cadou

Lancôme Définicils set cadou
Lancôme Définicils set cadou
set cadou

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: LAM11738

Lancôme Définicils odstín 01 mascara pentru curbare si alungire + Bi-Facil demachiant petru ochi sensibili pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila + Le Crayon Khôl eyeliner khol

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Lancôme, Yves Saint Laurent, Armani, Prada, Valentino și Biotherm de peste 270 RON și vă puteți alege două cadouri în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Lancôme Définicils . Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Lancôme Définicils odstín 01 mascara pentru curbare si alungire
  • Bi-Facil demachiant petru ochi sensibili pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila
  • Le Crayon Khôl eyeliner khol

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • pentru ochi perfect accentuați

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.