Lancaster Concentrate

deodorant cream pentru femei 50 ml

Lancaster Concentrate deodorant cream pentru femei 50 ml
Lancaster Concentrate deodorant cream pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: LAN0620 | Acest produs este momentan indisponibil
Lancaster Concentrate
50 ml

Descriere parfum Lancaster Concentrate

Deodorantul cremă Lancaster Concentrate este un accesoriu excelent și practic al parfumului din aceeași serie. Deodorantul nu este agresiv față de pielea axilei, oferind în același timp o protecție de încredere împotriva mirosurilor neplăcute.

Compoziție

Tipul ambalajului
deodorant crema

Despre brand Lancaster

Brandul de cosmetice Lancaster este renumit, de peste 70 de ani, datorită pasiunii sale pentru lumină și soare. Le onorează ca fiind sursele vieții, esențele energiei și simbolurile frumuseții. Produsele Lancaster garantează că întâlnirile tale cu razele solare vor avea loc întotdeauna în siguranță, astfel încât să le savurezi la maxim.

Istoria brandul Lancaster a debutat la începutul anului 1946, în Monaco. Succesul său se datorează tratamentelor de îngrijire complexe, care hrănesc și hidratează pielea, în același timp protejând-o de efectul radiațiilor UV. Încă din anul 1971, majoritatea produselor sunt profilate pe protecția solară, cremele de bronzat, cremele după bronzare și produsele autobronzante de la Lancaster devenind rapid emblematice.

Cu produsele Lancaster pentru îngrijirea tenului și a corpului, te bucuri din plin de soare în fiecare zi. Pielea frumos bronzată, radios aurie poate fi a ta – tot anul și fără frică.

Rating Lancaster Concentrate

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!