Lancaster 365 Sun

pudra bronzanta SPF 10

Lancaster 365 Sun pudra  bronzanta SPF 10
Lancaster 365 Sun pudra  bronzanta SPF 10
20 g

Cod: LAN00889 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați acum produse de minim 350 RON și beneficiați de 10% reducere folosind codul promoțional minus10ro în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate deja la promoție sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Lancaster 365 Sun

Bronzerul Lancaster 365 Sun 365 Sun îmbunătățește aspectul tenului și îi conferă un efect de bronz lejer.

Caracteristici:

  • uniformizează nuanța bronzului
  • are un efect de strălucire asupra tenului
  • are efect mat

Cum se utilizează:
Pentru un efect de bronz, se aplică o cantitate mică pe întreaga față.

Despre brand Lancaster

Brandul de cosmetice Lancaster este renumit, de peste 70 de ani, datorită pasiunii sale pentru lumină și soare. Le onorează ca fiind sursele vieții, esențele energiei și simbolurile frumuseții. Produsele Lancaster garantează că întâlnirile tale cu razele solare vor avea loc întotdeauna în siguranță, astfel încât să le savurezi la maxim.

Istoria brandul Lancaster a debutat la începutul anului 1946, în Monaco. Succesul său se datorează tratamentelor de îngrijire complexe, care hrănesc și hidratează pielea, în același timp protejând-o de efectul radiațiilor UV. Încă din anul 1971, majoritatea produselor sunt profilate pe protecția solară, cremele de bronzat, cremele după bronzare și produsele autobronzante de la Lancaster devenind rapid emblematice.

Cu produsele Lancaster pentru îngrijirea tenului și a corpului, te bucuri din plin de soare în fiecare zi. Pielea frumos bronzată, radios aurie poate fi a ta – tot anul și fără frică.