Lalique Perles de Lalique

lapte de corp pentru femei 150 ml

Lalique Perles de Lalique lapte de corp pentru femei 150 ml
Lalique Perles de Lalique lapte de corp pentru femei 150 ml
lapte de corp pentru femei 150 ml

Cod: LAL0724 | Acest produs este momentan indisponibil
Lalique Perles de Lalique
lapte de corp pentru femei 150 ml

Descriere parfum Lalique Perles de Lalique

Loțiunea de corp Lalique Perles de Lalique completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Perles de Lalique

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!