Lalique Fleur de Cristal set cadou III. pentru femei

5×
Lalique Fleur de Cristal set cadou III. pentru femei
Lalique Fleur de Cristal set cadou III. pentru femei

Cod: LAL02280 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + oglinda cosmetica 1 buc

Descriere Lalique Fleur de Cristal
Compoziție

Doriți să vedeți o femeie dragă zâmbind cu încântare? Cu setul cadou Lalique Fleur de Cristal, format din parfum și o oglindă elegant ambalate, veți reuși cu siguranță.

Mai întâi intelectuală și inocentă, apoi feminină și senzuală. Aceasta este apa de parfum Fleur de Cristal, construită în jurul unui trio floral: iasomie, piper roz și lăcrămioare. Împreună cu oglinda ornamentală, formează un cadou perfect pentru fiecare femeie.

Apă de parfum Lalique Fleur de Cristal 100 ml

  • un parfum floral, cu tonuri de iasomie, de lăcrămioare, de bergamotă și de piper roșu
  • potrivit pentru toată ziua

Oglinjoara Lalique

  • o oglinjoară practică, potrivită pentru geanta fiecărei femei
  • oglinjoara este decorată cu un mozaic sclipitor, în formă de fluture

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Fleur de Cristal5