Lalique Noir Premier Elegance AnimaleEau de Parfum unisex

3×
Lalique Noir Premier Elegance Animale Eau de Parfum unisex
Lalique Noir Premier Elegance Animale Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Lichidare de stoc
Economisiți
1.119RON

Economisiți 65%
100 ml
394RON

Cod: LAL0491 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 26.11.2020

Descriere parfum Lalique Noir Premier Elegance Animale
Compoziție

Ridicați perdeaua care ascunde pericolul și treziți felina adormită din spiritul dvs. Apa de parfum unisex Lalique Noir Premier Elegance Animale este caracterizată de note sălbatice dominante, de o mare inspirație artistică.

  • un parfum pielos
  • pentru femeile și bărbații care iubesc aventura
  • potrivit pentru zi și pentru seară

Compoziția parfumului
Debutează cu farmecul descătușat al șofranului, combinat cu garoafe piperate și piersici dulci. În inima parfumului, felina își arată ghearele cu note de trandafiri sălbatici, de balsam de gurjun și de iasomie. Acordurile finale, de piele și lemn de santal, vi se strecoară pe sub piele și nu vă mai dau drumul.

Povestea parfumului
Parfumul Lalique Noir Premier Elegance Animale este inspirat de statuia panterei „Zeila“, o creație a artistei Marie-Claude Lalique în anul 1989. Parfumul cuprinde cu precădere tonuri senzuale naturale.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
geranium, piersica, sofran
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, balsam de gurjun, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, lemn de santal
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Noir Premier Elegance Animale3