LacosteEau de Lacoste L.12.12 Blanc set cadou pentru bărbați

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc set cadou pentru bărbați
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc set cadou pentru bărbați

Cod: LAC03884 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 50 ml + deodorant spray 150 ml

Descriere Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • deodorant spray 150 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, lemnoase
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Despre brand Lacoste

Brandul Lacoste este imaginea eleganței neprotocolare, atât în modă, cât și în lumea parfumurilor. Brandul a fost fondat în anul 1933, de către celebrul tenisman René Lacoste și, inițial, s-a concentrat exclusiv pe producția de articole sportive. Campionul francez și-a dorit ca, pe terenul de tenis, să se simtă nu doar confortabil, ci și ca un gentleman. Conceptul original al eleganței lejere, simple și naturale se reflectă și astăzi în moda și în parfumurile Lacoste.

René Lacoste a dat brandului nu numai numele său, ci și cunoscutul simbol – crocodilul verde. Acesta e inspirat de porecla „Crocodilul“, dată tenismenului de ziariștii americani, după ce căpitanul echipei franceze la Cupa Davis i-a promis acestuia o geantă din piele de crocodil, ca recompensă pentru un meci câștigat.

Primul parfum Lacoste a fost lansat în anul 1984. Au urmat alte game de parfumuri pentru bărbați și femei, majoritatea inspirate din diverse sporturi. Parfumurile Lacoste pentru bărbați și femei simbolizează eleganța lejeră și, în ultimele decenii, ocupă un loc de prestigiu printre brandurile de top ale modei contemporane.

Rating Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc