Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blancset cadou II. pentru bărbați

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc set cadou II. pentru bărbați
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc set cadou II. pentru bărbați

Cod: LAC03883 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 100 ml + gel de duș 20 ml + deostick 75 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul black25 în coșul de cumpărături și sărbătoriți Black Friday cu 25% reducere la brandurile selectate! Oferta nu este valabilă produselor aflate la reducere sau la lichidare de stoc.

Descriere parfum Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat
  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • gel de duș 20 ml
  • deostick 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lacoste

Brandul Lacoste este imaginea eleganței neprotocolare, atât în modă, cât și în lumea parfumurilor. Brandul a fost fondat în anul 1933, de către celebrul tenisman René Lacoste și, inițial, s-a concentrat exclusiv pe producția de articole sportive. Campionul francez și-a dorit ca, pe terenul de tenis, să se simtă nu doar confortabil, ci și ca un gentleman. Conceptul original al eleganței lejere, simple și naturale se reflectă și astăzi în moda și în parfumurile Lacoste.

René Lacoste a dat brandului nu numai numele său, ci și cunoscutul simbol – crocodilul verde. Acesta e inspirat de porecla „Crocodilul“, dată tenismenului de ziariștii americani, după ce căpitanul echipei franceze la Cupa Davis i-a promis acestuia o geantă din piele de crocodil, ca recompensă pentru un meci câștigat.

Primul parfum Lacoste a fost lansat în anul 1984. Au urmat alte game de parfumuri pentru bărbați și femei, majoritatea inspirate din diverse sporturi. Parfumurile Lacoste pentru bărbați și femei simbolizează eleganța lejeră și, în ultimele decenii, ocupă un loc de prestigiu printre brandurile de top ale modei contemporane.

Rating Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc