label.m Complete pasta mata pentru definire si modelare

label.m Complete pasta mata pentru definire si modelare
label.m Complete pasta mata pentru definire si modelare
120 ml

  • label.m Complete pasta mata pentru definire si modelare
  • label.m Complete pasta mata pentru definire si modelare
Cod: LBM1589 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere label.m Complete
Caracteristici

Produsul de coafat label.m Complete scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • conferă un aspect mat
  • netezește

Cum se utilizează:
Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Efect
Definire și textură, Fixare, păr voluminos
Lungimea părului
păr scurt
Grad de fixare
fixare medie

Despre brand label.m

Frumusete label.m | label.m - o abordare creativa pentru un par perfect. Label.m este un brand dezvoltat de stilisti profesionali sub supravegherea creativa a celebrilor Toni Mascolo si Sacha Mascolo-Tarbuck.
Lansata in Londra in 2005, marca label.m s-a angajat in misiunea de a inspira si incuraja creativitatea si individualitatea stilistilor profesionali, dar si in a starni imaginatia tuturor clientilor din intreaga lume. 
Ani de experienta in dezvoltarea de produse, plus colaborarea cu o echipa artistica vizionara, acum deja legendara (TONI & GUY), au dus la patentarea de noi tehnici si inovatii, care incorporeaza ultimele tendinte in ingrijirea si tratarea parului.
Dezvoltarea produselor label.m implica atat profesionisti din domeniu, cat si clienti din intreaga lume. Astfel încat acest brand nu indeplineste doar criteriile stricte impuse produselor de infrumusetare, ci si raspunde dorintelor si nevoilor clientilor. Toate produsele sunt testate, label.m garantand eficienta lor 100%. Deviza celor de la Label.m este de a oferi produse de calitate si sanatoase pentru ingrijirea parului, ceea ce i-a propulsat ca lideri in domeniu.
Label.m aduce pe piata o gama de produse de ingrijire a parului, atat pentru uz in saloanele profesionale, cat si de acasa. Aditivii folositi sunt obtinuti prin extractie din substante naturale, ceea ce garanteaza produse cosmetice de inalta calitate care contin doar ingrediente active naturale, pure, pentru a asigura sanatatea parului si a scalpului.
Label.m este lider de piata, stabilind tendinte in industria cosmeticelor pentru par. Produsele nu sunt testate pe animale, iar raportul calitate-pret este unul excelent.
Label.m, pentru ca parul tau merita ce e mai bun!

Rating label.m Complete