La Roche-PosayLipikar balsam pentru corp impotriva iritatiilor si mancarimilor

La Roche-Posay Lipikar balsam pentru corp impotriva iritatiilor si mancarimilor
La Roche-Posay Lipikar balsam pentru corp impotriva iritatiilor si mancarimilor
(Lipid-Replenishing Body Balm) 200 ml

Cod: LRP0078 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse din categoria Mama și copilul de peste 77 RON și beneficiați de livrarea gratuită la întreaga comandă.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de piele
ten uscată, piele eczematoase si atopice

Despre brand La Roche-Posay

Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.

Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.

Rating La Roche-Posay Lipikar