La Roche-Posay Anthelios

gel crema cu o protectie UV ridicata

La Roche-Posay Anthelios gel crema cu o protectie UV ridicata
La Roche-Posay Anthelios gel crema cu o protectie UV ridicata
100 ml

Cod: LRP0010 | Acest produs este momentan indisponibil
La Roche-Posay Anthelios
100 ml

Descrierea produsului La Roche-Posay Anthelios

Produsul de protecție solară La Roche-Posay Anthelios Anthelios constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

  • protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV
  • produsul este rezistent la apă
  • se aplică ușor și nu lasă o peliculă grasă

Ingrediente:

  • nu conține parfum

Cum se utilizează:
Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă.

Caracteristici

Consistență
gel
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand La Roche-Posay

Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.

Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.