La Perla J´Aime Les Fleurs Eau de Toilette pentru femei

2×
La Perla J´Aime Les Fleurs Eau de Toilette pentru femei
La Perla J´Aime Les Fleurs Eau de Toilette pentru femei
100 ml

Cod: LAP0014 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere La Perla J´Aime Les Fleurs
Compoziție

Cel mai popular producator italian de lenjerie de lux si parfumuri La Perla, o traditie care dateaza din 1954, a lansat in 2008 apa de toaleta J'aime Les Fleurs.
Daca va plac aromele proaspete ale unei gradini inflorite intr-o dimineata cetoasa, cu siguranta ve-ti adora mirosul J'aime Les Fleurs.
Pielea dumneavoastra va fi rasfatata cu tonuri blande de petale de violete, mere delicioase si grapefruit iar nota de eleganta va fi redata de frezie. Notele de baza sunt reprezentate de combinatia mosc, ambra si lemn de santal.
Apa de toaleta J'aime Les Fleurs poate incanta orice femeie care se bucura de viata la maxim. Este un parfum potrivit pentru uzura zilnica.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar, frunze de violete, frezie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor, piersica, paducel
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Rating La Perla J´Aime Les Fleurs2