La Mer

Brandul La Mer ofera o gama larga de tratamente intensive pentru ingrijirea tenului si ingrijirea corporala, utilizand ingrediente remarcabile in compozitia produselor.

 

Hidratante si emoliente, produsele La Mer joaca un rol important in hranirea si regenerarea naturala a pielii.

Brandul La Mer a fost creat datorita unui accident. Fizicianul Max Huber, angajat in industria aeronautica al NASA, a suferit in timpul unui experiment de rutina arsuri grave pe fata. Desi a supravietuit accidentului, a suferit arsuri profunde la nivel  fetei, astfel incat a inceput sa caute tratamente pentru restabilirea, cel putin partiala, a structurii tenului, pentru atenuarea cicatricilor si implicit pentru netezirea tenului.

Stiinta sau medicina de acum patruzeci de ani, cand a avut loc accidentul, nu a oferit nici o solutie eficienta, astfel Max Huber a inceput sa caute singur raspunsuri. Dupa 12 ani de cercetare si aproximativ 6.000 de incercari in industria de cosmetice, a aparut crema La Mer.

Formula secreta a acestei creme s-a bucurat de succes imediat in intreaga lume.  Max Huber si Mark La Mer au consacrat utilizarea de alge in ingrijirea pielii. Datorita

procesului de biofermentare s-a reusit crearea produsului Miracle Broth -cu o compozitie pe baza de alge  care a devenit produsul de baza al legendarei creme de la Mer.

La Mer, in 1995, a intrat in compania Estée Lauder si  astfel ofera o gama diversificata de produse.

Dintre cele mai solicitate produse sunt La Mer Cleansers - gel de curatare pentru fata, dar si spuma de curatare, Lip Balm La Mer, ce ajuta la atenuarea daunelor profunde asupra buzelor.

Sub titlul La Mer Blanc sunt produsele: Serul anti-imbatranire si de asemenea

Serul împotriva punctelor negre. Un produs hidratant pentru intinerirea pielii este La Mer Moisturizers, acesta ajuta la restabilirea elasticitatii pielii.

La Mer cuprinde o gama variata de produse potrivite pentru orice tip de ten: masca hidratanta pentru fata, make-up lichid, produse pentru exfolierea blanda a pielii, tonic pentru tenul gras, crema intensiva pentru ochi etc.

întregul text ascundeți textul

Afișare filtru Restrânge filtrul
Cele mai vândute