La Martina Sueno Mujer

eau de parfum pentru femei 100 ml

La Martina Sueno Mujer eau de parfum pentru femei 100 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum pentru femei 100 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum pentru femei 100 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: LMA0181 | Acest produs este momentan indisponibil
La Martina Sueno Mujer
100 ml

Descriere parfum La Martina Sueno Mujer

La Martina Sueno Mujer Eau de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia individualistă
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Note varf
bergamota, coacaze negre
Note inima
iris, trandafir
Note baza
patchouli, vanilie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand La Martina

Parfumuri La Martina | La Martina  este un parfum  inspirat de sportul regal Polo calare . La Martina  este un brand argentinian de renume mondial , care de la fondarea sa in anul 1986  in Buenos Aires  se ocupa de producerea de imbracaminte de moda , incaltaminte si accesorii de cea mai inalta calitate . In 2006 acest brand si-a extins activitatea la producerea de  parfumuri .
Primul parfum lansat pe piata de La Martina este un parfum pentru femei Martina La Mujer ce combina note florale si orientale . Cel mai de succes parfum masculin de la acest brand este parfumul La Martina Hombre  cu arome  proaspete-picante . Parfumurile  La Martina sunt create in colaborare cu designerii Jean - Michel si Herault Christopher Garner , si sunt inspirate de  sportul Polo calare , atat in privinta aromelor cat si in privinta ambalajului elegant, ce are inscriptionat  logo-ul iconic ce se  refera la aceasta manifestare sportiva.
La Martina se potriveste  stilului de viata simplu si original, inspirat de mediul rural argentinian . Acesta combina o atmosfera rustica , cu o anumita finete ,  traditie si accent pe natura cu  autenticitatea si stilul individual . Printre fanii marcii se regasesc  nu numai jucatorii si fanii acestui sport, dar de asemenea si toti cei ce in stilul personal  combina eleganta , autenticitatea si originalitatea .
" In domeniul  designer-ilor de moda este extrem de importanta autenticitatea si unicitatea . Prin urmare , folosim motivatia si inspiratia unui  sport extrem de autentic - Polo calare - si energia cu care a fost raspandit din Argentina in intreaga lume . Brand-ul La Martina intruchipeaza sportul regal . " ( Lando Simonetti , Presedinte Director General , La Martina )

Rating La Martina Sueno Mujer

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!