L:A Bruket Home Tabac

lumânare parfumată 260 g

L:A Bruket Home Tabac lumânare parfumată  260 g
L:A Bruket Home Tabac lumânare parfumată  260 g
L:A Bruket Home Tabac lumânare parfumată  260 g
Livrare gratuită
lumânare parfumată 260 g
259RON

Cod: LBR0092 | 4 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.03.2019
Ridicare personală
marți, 26.03.2019
L:A Bruket Home Tabac
lumânare parfumată 260 g | 259RON

Descriere parfum L:A Bruket Home Tabac

Lumânarea parfumată L:A Bruket Home Tabacumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • aromă orientală

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Despre brand L:A Bruket

Brandul suedez de cosmetice ecologice L:A Bruket oferă o paletă largă de produse naturale pentru îngrijirea feței, a corpului și a părului. Produsele sale de înaltă calitate au la bază ingrediente naturale și ecologice, inspirate din stilul de viață suedez.

Îngrijirea pe care o oferă este purificatoare, hrănitoare și protectoare, pentru o piele frumoasă și sănătoasă, chiar și în condiții vitrege, cum sunt cele de pe coasta maritimă suedeză. L:A Bruket acordă o atenție deosebită parfumurilor produselor sale, dintre care multe au importante efecte aroma-terapeutice.

Brandul L:A Bruket caută mereu cele mai eficiente moduri de a capta forța naturii, în tratamente care îți asigură frumusețea și farmecul.

Rating L:A Bruket Home Tabac

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!