Kryolan Dermacolor Camouflage System

paleta corectoare cu 5 culori cremoase

Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta corectoare cu 5 culori cremoase
Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta corectoare cu 5 culori cremoase
Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta corectoare cu 5 culori cremoase
culoare No. 1 15 g
138RON

Cod: KRY1251 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 26.11.2018
ridicare personală
luni, 26.11.2018
Kryolan Dermacolor Camouflage System
culoare No. 1 15 g | 138RON

Descriere cosmetice Kryolan Dermacolor Camouflage System

Paleta de conturare Kryolan Dermacolor Camouflage System ajută la mascarea imperfecțiunilor tenului și la crearea unui fond de ten impecabil.

Caracteristici:

  • are acoperire mare
  • combinații de culori, pentru diferite probleme ale tenului
  • rezistă întreaga zi

Cum se utilizează:
Se aplică cu degetul sau cu aplicatorul practic, pe diversele imperfecțiuni ale tenului.

Despre brand Kryolan

Compania germană Kryolan este dedicată fabricării fardurilor utilizate în filme, în teatru și în televiziune. Pe parcursul existenței sale, a dezvoltat și a rafinat câteva sute de culori. Oferta sa bogată cuprinde peste 16 000 de produse, comercializate în aproximativ 80 de țări.

Fardurile Kryolan sunt fiabile, sigure și complet compatibile cu pielea. Se aplică ușor și rezistă timp îndelungat. Majoritatea sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile de top – pensule cosmetice, pensete și altele.

Kryolan pune un mare accent pe cercetare și, de aceea, este în mod constant în căutarea unor noi ingrediente active. Astfel a apărut, de exemplu, inovatoarea serie Dermacolor, care se bucură de aprecierea clinicilor dermatologice de top. Fardurile Kryolan sunt alegerea numărul unu pentru artiștii în machiaj și pentru stiliștii din întreaga lume.

Preparatele Kryolan sunt preferatele unor celebrități – de exemplu starul reality show-urilor Kim Kardashian, cântăreața și dansatoarea Nicole Scherzinger și actrița Cameron Diaz. Brandul Kryolan îi atrage pe toți cei care vor un look de vedetă de la Hollywood, care doresc să-și evidențieze individualitatea, care sunt pretențioși și care nu se mulțumesc cu puțin.