Kringle Candle Frosted Cranberry

ceară pentru aromatizator 35 g

Kringle Candle Frosted Cranberry ceară pentru aromatizator 35 g
Kringle Candle Frosted Cranberry ceară pentru aromatizator 35 g
35 g

Cod: KCC0139 | Acest produs este momentan indisponibil
Kringle Candle Frosted Cranberry
35 g

Descriere parfum Kringle Candle Frosted Cranberry

Ceara pentru lămpi aromatice Kringle Candle Frosted Cranberry este o alternativă excelentă la lumânările pentru parfumarea interiorului. Dizolvarea acesteia în lampă maximizează efectul parfumat, astfel încât se poate crea o aromă proprie, în funcție de dorințe și de starea de spirit.

Caracteristici:

  • parfum de fructe
  • aromă picantă
  • parfum pe temă de sărbătoare

Cum se utilizează:
Nu se lasă niciodată ceara pentru lămpi aromatizatoare nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. Produsul nu se lasă la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Note varf
afine, duda, mar rosu
Note inima
cuisoare, patchouli, vanilie
Note baza
frunze de scorțișoară, mosc, pruna, violeta
Caracterul parfumurilor pentru casă
fructate, picante

Despre brand Kringle Candle

Parfumați-vă casa cu lumânările Kringle Candle! Proprietarul firmei Kringle Candle, Michael James Kittredge, este deținătorul inițial și fondatorul celebrului brand Yankee Candle. A înființat compania în anul 1969, iar în 1998 a vândut 90 % din afacere acestei firme, aflate în plină expansiune. După mai mulți ani, împreună cu fiul său Mick, a pus bazele unui nou brand de lumânări și ceară, numit Kringle Candle.

Ceara și lumânările Kringle Candle emană un parfum intens, dar plăcut și aerisit. Este demn de remarcat, de asemenea, designul interesant al produselor Kringle Candle, care întruchipează delicatețea și eleganța, cu accent pe calitate.

Asortimentul excelentului brand Kringle Candle cuprinde lumânări parfumate pentru interior, lumânări de ceai, ceară pentru lămpi aromatice și alte produse, care vă vor încânta și vor crea în cameră o atmosferă unică.

Rating Kringle Candle Frosted Cranberry

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!