Kringle CandleBlack Line Serpent lumânare parfumată

Kringle Candle Black Line Serpent lumânare parfumată
Kringle Candle Black Line Serpent lumânare parfumată
340 g

Cod: KCC00853 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Kringle Candle Black Line Serpent
Compoziție

Lumânarea parfumată Kringle Candle Black Line Serpentumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum floral
  • parfum proaspăt
  • parfum citric
  • durată lungă de ardere
  • un accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpere
  • după ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativ

Ingrediente:

  • fitil din bumbac

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Compozitie
flori de măr, tonuri verzi, citrice, tonuri marine
Categoria parfumurilor de interior
citrice, florale, fresh
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
de soia
Material
sticlă

Despre brand Kringle Candle

Parfumați-vă casa cu lumânările Kringle Candle! Proprietarul firmei Kringle Candle, Michael James Kittredge, este deținătorul inițial și fondatorul celebrului brand Yankee Candle. A înființat compania în anul 1969, iar în 1998 a vândut 90 % din afacere acestei firme, aflate în plină expansiune. După mai mulți ani, împreună cu fiul său Mick, a pus bazele unui nou brand de lumânări și ceară, numit Kringle Candle.

Ceara și lumânările Kringle Candle emană un parfum intens, dar plăcut și aerisit. Este demn de remarcat, de asemenea, designul interesant al produselor Kringle Candle, care întruchipează delicatețea și eleganța, cu accent pe calitate.

Asortimentul excelentului brand Kringle Candle cuprinde lumânări parfumate pentru interior, lumânări de ceai, ceară pentru lămpi aromatice și alte produse, care vă vor încânta și vor crea în cameră o atmosferă unică.

Rating Kringle Candle Black Line Serpent