Korres White Tea, Bergamot & Freesiagel de duș unisex

Korres White Tea, Bergamot & Freesia gel de duș unisex
Korres White Tea, Bergamot & Freesia gel de duș unisex
Economisiți
59RON

Economisiți 10%
250 ml
53RON

Cod: KRS0473 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descriere parfum Korres White Tea, Bergamot & Freesia
Compoziție

Gelul de duș Korres White Tea, Bergamot & Freesia completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Compoziție

Consistență
gel

Despre brand Korres

Cosmeticele naturale grecești Korres provin de la cea mai veche farmacie homeopatică de plante din Atena. Fondatorul acestui brand unic este Georg Korres, care a decis să-și utilizeze cunoștințele din domeniul remediilor homeopate și al preparatelor de plante, pentru a crea cosmetice naturale extrem de eficiente.

Gama Korres cuprinde produse de îngrijire pentru față, corp și păr, produse pentru bărbați, cosmetice solare și cosmetice decorative de calitate superioară. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale, de înaltă calitate. Dintre acestea, amintim uleiul de migdale bio, plantele tradiționale grecești sau iaurtul grecesc.

În produsele cosmetice Korres nu veți găsi uleiuri minerale, siliconi, parabeni sau propilen glicol. Produsele sunt ambalate într-un stil care subliniază unicitatea acestor cosmetice din Atena. Răsfățați-vă cu o bucățică din Grecia însorită, acasă, în baie!

Rating Korres White Tea, Bergamot & Freesia