Korres Spread the Joyset cadou II.

Korres Spread the Joy set cadou II.
Korres Spread the Joy set cadou II.
67RON

Cod: KRS01203 | 1 de buc. în stoc

Neroli Iris gel de duș mătăsos 40 ml + Ginger Lime gel de duș mătăsos 40 ml + Cucumber Bamboo gel de duș mătăsos 40 ml + Basil Lemon gel de duș mătăsos 40 ml + Santorini Vine gel de duș mătăsos 40 ml + Lavender Blossom gel de duș mătăsos 40 ml

1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.11.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Korres

Cosmeticele naturale grecești Korres provin de la cea mai veche farmacie homeopatică de plante din Atena. Fondatorul acestui brand unic este Georg Korres, care a decis să-și utilizeze cunoștințele din domeniul remediilor homeopate și al preparatelor de plante, pentru a crea cosmetice naturale extrem de eficiente.

Gama Korres cuprinde produse de îngrijire pentru față, corp și păr, produse pentru bărbați, cosmetice solare și cosmetice decorative de calitate superioară. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale, de înaltă calitate. Dintre acestea, amintim uleiul de migdale bio, plantele tradiționale grecești sau iaurtul grecesc.

În produsele cosmetice Korres nu veți găsi uleiuri minerale, siliconi, parabeni sau propilen glicol. Produsele sunt ambalate într-un stil care subliniază unicitatea acestor cosmetice din Atena. Răsfățați-vă cu o bucățică din Grecia însorită, acasă, în baie!

Rating Korres Spread the Joy