Korres Santorini Vine eau de cologne

Korres Santorini Vine eau de cologne
Korres Santorini Vine eau de cologne
100 ml

Cod: KRS01117 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino8 în coșul de cumpărături și primiți 8% reducere la toate produsele pentru femei. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere parfum Korres Santorini Vine
Compoziție

Korres Santorini Vine EAU de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum floral
  • parfum de fructe
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Compozitie
tonuri de fructe, struguri, note florale, tonuri marine
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Korres

Cosmeticele naturale grecești Korres provin de la cea mai veche farmacie homeopatică de plante din Atena. Fondatorul acestui brand unic este Georg Korres, care a decis să-și utilizeze cunoștințele din domeniul remediilor homeopate și al preparatelor de plante, pentru a crea cosmetice naturale extrem de eficiente.

Gama Korres cuprinde produse de îngrijire pentru față, corp și păr, produse pentru bărbați, cosmetice solare și cosmetice decorative de calitate superioară. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale, de înaltă calitate. Dintre acestea, amintim uleiul de migdale bio, plantele tradiționale grecești sau iaurtul grecesc.

În produsele cosmetice Korres nu veți găsi uleiuri minerale, siliconi, parabeni sau propilen glicol. Produsele sunt ambalate într-un stil care subliniază unicitatea acestor cosmetice din Atena. Răsfățați-vă cu o bucățică din Grecia însorită, acasă, în baie!

Rating Korres Santorini Vine