KORIKATools face roller & gua sha rulou de masaj facial și accesoriu de masaj Quarzt Pink

KORIKA Tools face roller & gua sha rulou de masaj facial și accesoriu de masaj Quarzt Pink
KORIKA Tools face roller & gua sha rulou de masaj facial și accesoriu de masaj Quarzt Pink

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: KKR01461
Un cadou pentru tine
Bucurați-vă de cumpărăturile de Crăciun cu 20% reducere la brandurile selectate. Folosiți codul xmas2 în coșul de cumpărături. Reducerea nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Ideea de a vă trezi zi de zi mai frumoasă nu trebuie să rămână doar un vis. Ruloul de masaj pentru față și accesoriul de masaj Quartz Pink KORIKA Tools face roller & gua sha fac adevărate minuni. Setul conține două accesorii, pentru mărirea fermității tenului și atenuarea ridurilor și a cearcănelor.

Răsfățați-vă cu acest set de lux sau dăruiți-l cuiva drag. Ambalajul său frumos, precum și detaliile aurii ale ambelor accesorii din cuarț roz vor face impresie din prima clipă. Bucuria de a avea un ten întinerit va urma cât de curând.

Caracteristicile ruloului de masaj:

 • utilizarea regulată produce o serie de efecte:
 • stimulează circulația sângelui și conferă suplețe tenului
 • ameliorează circulația limfatică
 • relaxează tensionarea pielii
 • favorizează relaxarea mușchilor faciali
 • atenuează cearcănele și pungile de sub ochi
 • ameliorează absorbția serului, a cremei sau a uleiului pentru ten

Caracteristicile accesoriului de masaj:

 • utilizarea regulată produce o serie de efecte:
 • îmbunătățește fermitatea tenului
 • ajută la netezirea ridurilor
 • atenuează liniile verticale aflate în ambele părți ale gurii
 • ridică sprâncenele și bărbia
 • reduce ridurile din jurul ochilor și cearcănele
 • îmbunătățește aspectul pielii de pe gât

Mod de utilizare:
Treceți ușor ruloul peste piele. Procedați întotdeauna din centru spre marginile feței. Masați fața cu partea mai mare, partea mică fiind destinată zonei din jurul ochilor. Începeți din colțul interior al ochiului și glisați în sus și înspre exterior, până la colțul exterior al ochiului.
Cu marginea accesoriului de masaj, ghidați trecerile întotdeauna din centru spre exterior și în sus, adică împotriva sensului căderii naturale a contururilor. Înainte de masaj, puteți aplica crema dvs. obișnuită.

Sfat Notino:
Înainte de a începe masajul, aplicați serul pentru ten KORIKA Korean Heritage. Masajul, combinat cu această îngrijire coreeană, va fi nu doar mai confortabil, ci, mai ales, va ameliora absorbția substanțelor active. În consecință, vă veți putea bucura curând de rezultate realmente vizibile.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
lifting, fermitate
Tipuri de seturi
set cadou

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.