KORIKA Spring Detox set de măști pentru detoxifiere și lifting pentru femei

KORIKA Spring Detox set de măști pentru detoxifiere și lifting pentru femei
KORIKA Spring Detox set de măști pentru detoxifiere și lifting pentru femei

Cod: KKR01377 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse KORIKA de minim 70 RON și primiți cadou o mască textilă.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere KORIKA Spring Detox
Caracteristici

Treziți-vă tenul după anotimpul rece, oferindu-i o purificare specială, de primăvară. Setul de măști pentru detoxifiere și lifting KORIKA Spring Detox combină beneficiile ingredientelor fermentate cu cea mai recentă tehnologie coreeană, pentru a oferi tenului dvs. o îngrijire de excepție. Mulțumită măștilor KORIKA SciBeauty și FermentBeauty, tenul dvs. redevine proaspăt și întins.

Masca detoxifiantă tip compresă KORIKA SciBeauty, cu formulă unică, protejează tenul față de influențele negative ale aerului condiționat și ale poluării atmosferice.

Masca iluminatoare antirid, tip compresă, KORIKA FermentBeauty, cu vin fermentat, acid hialuronic și extracte de plante rare atenuează semnele de îmbătrânire, netezește suprafața tenului și minimizează liniile și ridurile fine. În plus, textura ultra fină a pânzei aderă perfect la piele, amplificând efectul relaxant al ritualului.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
detoxifiere, curățare, anti-age
Tipuri de seturi
set cadou, ambalaj economic
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA Spring Detox