KORIKA Spring Detox set de măști pentru detoxifiere și hidratare

KORIKA Spring Detox set de măști pentru detoxifiere și hidratare
KORIKA Spring Detox set de măști pentru detoxifiere și hidratare

Cod: KKR01376 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse KORIKA de peste 70 RON și primiți cadou două măști textile NaturBeauty pentru față.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere KORIKA Spring Detox
Caracteristici

Descoperiți farmecul tehnologiei coreene moderne și al ingredientelor fermentate, oferind tenului o detoxifiere de primăvară. Setul de măști pentru detoxifiere și hidratare KORIKA Spring Detox redă tenului densitatea, finețea și prospețimea.

Masca detoxifiantă tip compresă, KORIKA SciBeauty combină forța acidului hialuronic, a beta-glucanului și a extractelor din frunze de pelin japonez, pentru îngrijirea tenului solicitat de influențele negative ale poluării atmosferice și ale aerului condiționat.

Masca hidratantă tip compresă, cu iaurt fermentat și acid hialuronic, KORIKA FermentBeauty oferă tenului dvs. hidratare profundă, nutriție și o finețe de catifea. Răsfățul ritualului de îngrijire este amplificat de textura cremoasă și de finețea pânzei, cu efectul său de a 2-a piele.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, detoxifiere, curățare
Tipuri de seturi
set cadou, ambalaj economic
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA Spring Detox