KORIKA NaturBeauty set de cosmetice I. pentru femei

3×
KORIKA NaturBeauty set de cosmetice I. pentru femei
KORIKA NaturBeauty set de cosmetice I. pentru femei
set de cosmetice I. pentru femei

Cod: KKR0002 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere KORIKA NaturBeauty
Caracteristici

Un răsfăț pe cinste nu are nevoie de o ocazie specială. Doar vrem să arătăm bine în fiecare zi. Cu setul de 7 măști textile KORIKA Everyday, fiecare zi a săptămânii va fi mai frumoasă pentru tine.

Ce măști pentru îngrijirea zilnică sunt incluse în set?

Masca pentru iluminarea tenului Korika NaturBeauty, cu extracte din fructe exotice și hamamelis, tensionează ușor tenul, conferindu-i energie și un aspect proaspăt.

Oricând ai impresia că tenul tău arată tern, obosit și fără energie, trezește-l la viață cu masca exfoliantă cu papaia Korika NaturBeauty, care elimină celulele moarte din straturile superioare ale pielii și îi conferă strălucire, catifelare și un aspect proaspăt.

Masca nutritivă Korika NaturBeauty, cu extract de migdale și cocos, este ideală pentru tenul stresat, cu zone uscate, care are, evident, mare nevoie de o porție de hidratare și de îngrijire suplimentară.

După o săptămână de muncă solicitantă, după un party sau după un zbor lung, fă plinul la prospețime cu masca hidratantă Korika NaturBeauty, bogată în acid hialuronic, extract antioxidant din piersici și apă de ghețar.

La final, oferă tenului calm și odihnă, sub forma măștii textile Korika NaturBeauty, cu extract de mangostan. Ca o mângâiere pentru piele, efectul de-stresant al măștii îți oferă binemeritate clipe de relaxare.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, iluminare
Tipuri de seturi
ambalaj economic
Când se utilizează
ziua și noaptea
Substanțe active
acid hialuronic

Am scris despre KORIKA NaturBeauty
Articole

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA NaturBeauty2