Kérastase Soleilmasca pentru regenerare pentru parul deteriorat de efectele solare , clor si sare

1×
Kérastase Soleil masca pentru regenerare pentru parul deteriorat de efectele solare , clor si sare
Kérastase Soleil masca pentru regenerare pentru parul deteriorat de efectele solare , clor si sare
200 ml

Cod: KER2172 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
La cumpărarea produselor de minim 220 RON vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un produs din cele 12 disponibile.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Kérastase Soleil

Masca de păr activă Kérastase Soleil îngrijește părul după expunerea la soare, îl regenerează și îl fortifică în profunzime.

Caracteristici:

  • protejează contra deteriorării cauzate de razele solare
  • îngrijește eficient părul vopsit și redă culorii intensitatea
  • întărește firul de păr în profunzime

Compoziție:

  • filtre UV – reduc riscul foto-degradării
  • polimeri cationici – regenerează suprafața firelor de păr

Mod de aplicare:
Se aplică pe părul spălat și uscat în prosop. Se distribuie uniform pe șuvițe și pe vârfuri. Se lasă să acționeze 3–5 minute, se spumează cu apă și se clătește foarte bine.

Caracteristici

Efect
Protecție solară a părului
Tipuri de păr
Îngrijire păr expus la soare, par vopsit

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Soleil