Kérastase Reflection Chromatiqueset cadou II. (pentru păr vopsit)

1×
Kérastase Reflection Chromatique set cadou II. (pentru păr vopsit)
Kérastase Reflection Chromatique set cadou II. (pentru păr vopsit)
set cadou II. (pentru păr vopsit)

Cod: KER04032 | Acest produs este momentan indisponibil

sampon protector pentru par vopsit sau suvitat 250 ml + mască hrănitoare pentru păr vopsit 200 ml + protective fluid pentru par vopsit sau suvitat 125 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul 15hair în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la produsele de îngrijire a părului fără clătire.

Descrierea produsului Kérastase Reflection Chromatique
Caracteristici

Setul cadou Kérastase Reflection Chromatique bucură orice femeie care își vopsește părul. Frumosul ambalaj cadou conține produse pentru îngrijirea completă a părului vopsit, care devine frumos și strălucitor, iar nuanța sa este protejată.

Caracteristici:

  • încântă orice femeie care își vopsește părul
  • pentru îngrijirea părului vopsit sau șuvițat
  • lasă părul strălucitor și moale
  • conține produse pentru o îngrijire completă

Setul conține:

  • șampon protector pentru părul vopsit sau șuvițat, 250 ml
  • lichid protector pentru păr vopsit sau șuvițat, 125 ml
  • mască hrănitoare pentru păr vopsit, 200 ml

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit, par cu suvite
Efect
Protecția culorii, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
scalp normal

Despre brand Kérastase

p>Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Reflection Chromatique