Kérastase Reflection Chromatique Seturi pentru voiaj (pentru par vopsit si sensibil)

Kérastase Reflection Chromatique Seturi pentru voiaj (pentru par vopsit si sensibil)
Kérastase Reflection Chromatique Seturi pentru voiaj (pentru par vopsit si sensibil)
Seturi pentru voiaj (pentru par vopsit si sensibil)

Cod: KER04166 | Acest produs este momentan indisponibil

Bain Chromatique Riche șampon protector și hrănitor pentru par vopsit si sensibil 80 ml + Masque Chromatique masca pentru păr fin, colorat sau evidențiat 75 ml + Fondant Chromatique Îngrijire Multi-protecție pentru par vopsit sau suvitat 75 ml + geantă de cosmetice transparentă

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Kérastase de minim 200 RON și primiți cadou serul cu protecție termică Genesis Défense Thermique la 45 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Kérastase Reflection Chromatique
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un perfect set cosmetic Kérastase Reflection. Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Bain Chromatique Riche șampon protector și hrănitor pentru par vopsit si sensibil 80 ml
  • Masque Chromatique masca pentru păr fin, colorat sau evidențiat 75 ml
  • Fondant Chromatique Îngrijire Multi-protecție pentru par vopsit sau suvitat 75 ml
  • geantă de cosmetice transparentă

Caracteristici:

  • conține produse în versiune mini
  • ideal în călătorii
  • tratament capilar, pentru un păr frumos și plin de viață
  • o rutină completă, pentru frumusețea părului dvs
  • pentru păr vopsit

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit
Efect
Protecția culorii
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Kérastase

p>Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Reflection Chromatique