Kérastase Nutritive set pentru voiaj (pentru par uscat si sensibil)

Kérastase Nutritive set pentru voiaj (pentru par uscat si sensibil)
Kérastase Nutritive set pentru voiaj (pentru par uscat si sensibil)
set pentru voiaj (pentru par uscat si sensibil)

Cod: KER04163 | Acest produs este momentan indisponibil

Bain Satin 2 sampon hranitor pentru par uscat si sensibil 80 ml + Lait Vital balsam hranitor pentru par normal spre uscat 75 ml + Nectar Thermique lapte termic protector pentru netezire si hidratare 50 ml + geantă de cosmetice transparentă

Descriere Kérastase Nutritive
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un perfect set cosmetic Kérastase Nutritive. Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Bain Satin 2 sampon hranitor pentru par uscat si sensibil 80 ml
  • Lait Vital balsam hranitor pentru par normal spre uscat 75 ml
  • Nectar Thermique lapte termic protector pentru netezire si hidratare 50 ml
  • geantă de cosmetice transparentă

Caracteristici:

  • conține produse în versiune mini
  • ideal în călătorii
  • tratament capilar, pentru un păr frumos și plin de viață
  • pentru păr uscat
  • pentru regenerarea și nutriția părului

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
nutriție
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr uscat

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Nutritive