Kérastase Discipline Curl Idéal

Spuma pentru parul indisciplinat si ondulat

Kérastase Discipline Curl Idéal Spuma pentru parul indisciplinat si ondulat
Kérastase Discipline Curl Idéal Spuma pentru parul indisciplinat si ondulat
Kérastase Discipline Curl Idéal Spuma pentru parul indisciplinat si ondulat
150 ml
130RON

Cod: KER1850 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 14.12.2018
ridicare personală
vineri, 14.12.2018
Kérastase Discipline Curl Idéal
150 ml | 130RON

Descriere cosmetice Kérastase Discipline Curl Idéal

Spuma de întărire Kérastase Discipline Curl Idéal conferă coafurii forma și volumul dorite.

Caracteristici:

  • facilitează coafatul
  • nu încarcă părul
  • hidratează

Cum se utilizează:
Se agită bine, înainte de utilizare. Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
spumă
Efect
Pentru păr cu volum mai mare
Tipuri de păr
Îngrijire păr ondulat și creț

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.