Kérastase Blond Absolu set cadou III. (pentru parul blond cu suvite)

Kérastase Blond Absolu set cadou III. (pentru parul blond cu suvite)
Kérastase Blond Absolu set cadou III. (pentru parul blond cu suvite)
set cadou III. (pentru parul blond cu suvite)

Cod: KER04200 | Acest produs este momentan indisponibil

șampon de baie pentru păr în nuanțe reci de blond, decolorat sau șuvițat 80 ml + îngrijire profundă pentru iluminarea părului sau pentru părul cu șuvițe 75 ml + îngrijire finală pentru parul blond cu suvite 45 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Kérastase Blond Absolu
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un perfect set cosmetic Kérastase Blond Absolu. Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • șampon de baie pentru păr în nuanțe reci de blond, decolorat sau șuvițat 80 ml
  • îngrijire profundă pentru iluminarea părului sau pentru părul cu șuvițe 75 ml
  • îngrijire finală pentru parul blond cu suvite 45 ml

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • conține produse în versiune mini
  • o rutină completă, pentru frumusețea părului dvs
  • pentru păr vopsit
  • pentru extinderea durabilității culorii părului
  • frumos ambalat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par uscat

Despre brand Kérastase

p>Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Blond Absolu