Kérastase Blond Absoluset cadou I. (pentru părul blond şi gri) pentru femei

Kérastase Blond Absolu set cadou I. (pentru părul blond şi gri) pentru femei
Kérastase Blond Absolu set cadou I. (pentru părul blond şi gri) pentru femei
set cadou I. (pentru părul blond şi gri) pentru femei

Cod: KER04029 | Acest produs este momentan indisponibil

Bain Ultra-Violet sampon pentru par blond si decolorat 250 ml + Cicaflash îngrijire profundă pentru iluminarea părului sau pentru părul cu șuvițe 250 ml + Cicaplasme îngrijire finală pentru parul blond cu suvite 150 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul 15hair în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la produsele de îngrijire a părului fără clătire.

Descrierea produsului Kérastase Blond Absolu
Caracteristici

Blondele sunt mândre de nuanța părului lor, în care tonurile de galben sunt, de obicei, nedorite. Dacă printre cei dragi se află și o blondă, setul cadou Kérastase Blond Absolu, sub pomul de Crăciun, îi va aduce sigur zâmbetul pe buze. Setul conține produse pentru îngrijirea completă a părului blond, cu rezultate superbe și, în plus, este frumos ambalat.

Caracteristici:

  • frumos ambalat - foarte potrivit de oferit cadou
  • darul ideal pentru orice blondă
  • conține produse pentru îngrijirea completă a părului blond
  • neutralizează tonurile de galben, nedorite
  • lasă părul strălucitor și revitalizat

Setul conține:

  • Bain Ultra-Violet - șampon pentru păr blond și decolorat, 250 ml
  • Cicaflash tratament profund pentru păr decolorat sau șuvițat, 250 ml
  • Cicaflash tratament complet pentru păr blond și șuvițat, 150 ml  

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit, păr blond și decolorat
Efect
Neutralizarea tonurilor de galben, Protecția culorii, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
scalp normal

Despre brand Kérastase

p>Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Blond Absolu