Kérastase Aura Botanica Crème de Boucles

cremă pentru păr creț pentru definire si modelare

1×
Kérastase Aura Botanica Crème de Boucles cremă pentru păr creț pentru definire si modelare
Kérastase Aura Botanica Crème de Boucles cremă pentru păr creț pentru definire si modelare
150 ml

Cod: KER02528 | Acest produs este momentan indisponibil
Kérastase Aura Botanica Crème de Boucles
150 ml

Descrierea produsului Kérastase Aura Botanica Crème de Boucles

Crema pentru definire si modelare Kérastase Aura Botanica Crème de Boucles facilitează modelarea părului ondulat. Formula cu 98 % ingrediente naturale hrănește intens părul și previne electrizarea acestuia.

Caracteristici:

  • Definește buclele și le conferă un aspect natural
  • asigură protecția termică a părului până la 230°C
  • protejează părul față de efectele umezelii și ale electrizării
  • pentru un păr fin și mătăsos la atingere
  • oferă părului nutriție intensă
  • facilitează coafarea părului

Compoziție:

  • unt de murumuru – hrănește și hidratează părul
  • extract din aloe vera – protejează părul împotriva deteriorării
  • fără silicon și sulfați

Mod de aplicare:
Se masează 2-4 doze pe părul spălat și uscat în prosop, de-a lungul șuvițelor până la vârfuri. Pentru o uscare blândă, se atașează difuzorul.

Caracteristici

Consistență
crema
Efect
Accentuarea buclelor, Definire și textură, Protecție termică (uscător, ondulator, placă)
Substanțe active
aloe vera

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.