Treci la conținutul principal

Kérastase Chronologiste

La fel ca și tenul, părul nostru se schimbă cu timpul. Dar multe femei, deși adaugă deja produsele cosmetice anti-aging la rutina lor cosmetică, în jurul vârstei de 25 de ani, nu procedează la fel și când vine vorba de îngrijirea părului. Ingredientele corecte mențin părul sănătos, suplu și vibrant. Gama de produse Kérastase Chronologiste a fost creată pentru a oferi scalpului și cuticulelor soluții profesionale de prevenire a semnelor îmbătrânirii premature.

întregul text ascundeți textul

Descoperiți rutina Chronologiste, compusă din 6 produse anti-aging, care combină tehnologia avansată cu o experiență senzorială plăcută.

Detox

O rutină revitalizantă anti-aging profesională începe prin detoxificarea temeinică a scalpului, folosind îngrijirea de prespălare Kérastase Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant. Prin folosirea sa înainte de spălarea părului, se înlătură cu până la 96 % mai multe impurități decât șamponul. În plus, înviorează scalpul, care este acum pregătit să absoarbă substanțele active. 

Descoperiți mai multe

întregul text ascundeți textul

Purificare

Purificarea părului continuă cu folosirea șamponului Kérastase Chronologiste Bain Régénérant. Acidul hialuronic hidratează vizibil fibra părului, fapt esențial pentru a-i menține elasticitatea și luciul, care dispar odată cu vârsta. Oferind părului dvs. prin șamponare o doză regulată de ingrediente antioxidante, vă ajută să aveți un păr mai puternic și mai rezistent. 

Descoperiți mai multe

întregul text ascundeți textul

Nutriție

Masca Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant este o altă etapă a rutinei dvs. anti-aging, prin care fibra părului este intens hrănită de ingredientul Abyssine. Această moleculă prețioasă, cu o eficiență înaltă, provine din adâncurile mării. Abyssine calmează scalpul, umple și hidratează cuticulele. Astfel, masca elimină electrizarea părului și îi conferă o senzație plăcută, de catifelare.

Descoperiți mai multe

întregul text ascundeți textul

Protecție

În a patra etapă a rutinei de îngrijire, părul, acum detoxificat și revitalizat, este pregătit de styling cu Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant. Această termoprotecție protejează părul împotriva deteriorării până la temperatura de 230 °C și îi accentuează luciul. Conține vitamina E, care reduce influența negativă a radiațiilor UV asupra calității părului, un pas important în prevenirea îmbătrânirii premature a cuticulelor.

Descoperiți mai multe

întregul text ascundeți textul

Strălucire

Cuticula părului slăbește cu timpul, iar părul își pierde luciul și are tendința de a se degrada. Uleiul parfumat nutritiv Kérastase Chronologiste Huile De Parfum completează perfect rutina dvs. anti-aging, deoarece oferă părului un plus de hidratare, fortifică fibra părului și elimină despicarea vârfurilor. Combinația dintre tonurile de limetă persană și trandafiri de ceai, cu ușoare accente lemnoase, vă subliniază personalitatea sofisticată.

Descoperiți mai multe

întregul text ascundeți textul

Regenerare

Încheiați rutina dvs. anti-aging cu serul Kérastase Chronologiste Serum Universel, care transformă vizibil părul. Consistența caviarului bio-mimetic păstrează ingredientele în forma lor cea mai eficientă, datorită căreia serul revitalizează complex părul și îi ameliorează intens calitatea. Această îngrijire fără clătire poate fi aplicată atât pe părul uscat, cât și pe părul umed sau poate fi folosită ca ser de noapte.

Descoperiți mai multe

întregul text ascundeți textul